Veelgestelde vragen

De FRIDAY mascara

Hoe werkt het zelf samenstellen van de mascara’s?

Je hebt bij FRIDAY de keuze uit zes mascaraformules, o.a. extreem volume of meer krul, en acht borsteltjes die ook allemaal hun eigen effect hebben. Deze kun jij zelf met elkaar combineren. Aan de hand van het effect dat jij wilt bereiken kies jij jouw perfecte borsteltje en formule. Deze combi creëer jij in twee super gemakkelijke stappen.

Tijdens het combineren zit je nergens aan vast. Elke formule heeft een borsteltje dat bij de formule wordt aanbevolen om het effect van de formule te benadrukken, maar hier hoef jij je niet aan te houden. Mix en match erop los!

Welke mascara past bij mij?

Bepalen welke mascara het best bij je past kan lastig zijn. Daarom helpen we je vast een beetje op weg met een compleet overzicht van onze 6 verschillende formules en 8 type borsteltjes. Klik hier om meer te lezen.

Wat is de kwaliteit van een FRIDAY mascara?

De FRIDAY mascara’s zijn ontwikkeld in hoogstaande Europese laboratoria en getest door make-up professionals.

Uit een recent onderzoek is gebleken dat 85% van onze klanten zeer tevreden is over de prijs/kwaliteit verhouding.

Zijn de mascara’s dierproef vrij?

Dierproeven zijn in Europa bij wet verboden, dus daar houden wij ons aan. Ook de ingrediënten die voor onze mascara’s gebruikt worden zijn niet getest op dieren.

Zijn de mascara’s geschikt voor gevoelige ogen?

De FRIDAY mascara’s zijn ontwikkeld in hoogstaande Europese laboratoria en getest door Make-up professionals. Alle mascara’s zijn geschikt voor gevoelige ogen en lenzendragers.

Bestellen

Wat is de FRIDAY mascara herhaalservice?

Met de mascara herhaalservice van FRIDAY hoef jij nooit meer de deur uit voor mascara. Je kiest eerst je favoriete formule én borsteltje, vervolgens kies je de leveringsfrequentie van de mascara, en wij zorgen ervoor deze dan in jouw brievenbus ligt.

Hoe werkt de herhaalservice?

Wij hebben de herhaalservice afgestemd op de gebruiker, zodat jij helemaal zelf de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt wanneer je bestelt en wanneer je de mascara wilt ontvangen, en daarom is de herhaalservice ook geen abonnement waar je aan vast zit. Onze service gaat per keer. FRIDAY wil het jou zo makkelijk mogelijk maken, en ervoor zorgen dat jij altijd verse mascara in huis hebt. Jouw behoefte staat voorop.

Zit ik ergens aan vast?

Nee, absoluut niet. Wij bieden namelijk geen abonnement aan, maar een herhaalservice. Jij bepaalt zelf wanneer en hoe vaak jij jouw mascara wilt ontvangen. Als jij eerst een mascara wilt proberen, dan mag dat natuurlijk!
Als jij bij ons pauzeert, dan sturen wij geen mascara’s meer en wordt de automatische incasso stopgezet. Geen verplichtingen.

Kan ik tussendoor van formule en/of borstel wisselen?

Absoluut! Probeer het liefst alle combinaties, zodat jij jouw perfecte mascara combinatie vindt!

Je doet dit door in te loggen en naar ‘mijn account’ te gaan en bij ‘jouw mascara’ op wijzigen te klikken.

Op het volgende scherm kun je dan je nieuwe keuze maken en bevestigen.

Betalen

Welke betaalmethoden heeft FRIDAY?

Bij FRIDAY kun je op dit moment alleen met IDEAL betalen.

Hoeveel kost een FRIDAY mascara?

Een persoonlijk door jou zelf samengestelde FRIDAY mascara herhaalservice kost € 10,50 per verzending (incl. verzendkosten).

Een eenmalige mascara kost €12,50 incl. verzendkosten.

Zijn er extra kosten aan de service verbonden?

Nee, bij Friday weet je waar je aan toe bent. Jij betaalt alleen voor de mascara en dat is het. De verzendkosten vergoeden wij.  .

Hoe kan ik mijn rekeningnummer aanpassen?

Je gaat naar ‘mijn account’ en bij het kopje ‘accountgegevens’ klik je op de button ‘wijzigen’. Hier kun je jouw rekeningnummer aanpassen.

Bezorgen

Waar en wanneer bezorgt FRIDAY?

Op dit moment bezorgt FRIDAY alleen nog in Nederland.

De levertijd is ongeveer één week. Binnen deze week word jouw order verwerkt, mascara samengesteld, ingepakt en verstuurd.

Wat gebeurt er met mijn bestelling als ik niet thuis ben?

Onze bestellingen voldoen aan de afmetingseisen van een standaard brievenbus (volgens PostNL38 x 26,5 x 3,2 cm). Dit maakt het een brievenbuspakketje, en hier hoef jij niet thuis voor te zijn.

Denk je dat jouw brievenbus afwijkt van de standaard afmeting? Laat het ons weten als jij bestelt, want dan kunnen wij hier rekening mee houden!

 

Er is iets mis met mijn bestelling, wat nu?

Mocht er ondanks onze zorgvuldige afwikkeling van je bestelling toch onverhoopt iets mis zijn – heb je bijvoorbeeld geen of de verkeerde mascara geleverd gekregen of is je levering beschadigd – neem dan contact met ons op!

Dat kan via service@fridaymascara.com of van ma – vrij 08:00 tot 22:00 en in het weekend van 0:00 tot 18:00 via 085 782 2928.

Algemeen

Kan elk borsteltje gecombineerd worden met elke mascara formule?

Ja, alle borsteltjes zijn getest in alle mascara’s, dus alle combinaties zijn mogelijk. FRIDAY heeft 6 waanzinnige mascaraformules en 8 verschillende borsteltjes. De combinatie mogelijkheden zijn dus eindeloos. Zo is er altijd een mascara en wimper borstel die bij jou past!

Wat is de inhoud van de Friday mascara’s?

In iedere houder zit 9ml aan mascara. Als je meer wilt weten over de ingrediënten van de mascara, dan kun je er hier(https://fridaymascara.com/mascara-ingredienten/)  meer over lezen.

Kan ik jullie mascara’s ook gebruiken in combinatie met wimperextensions?

Ja, onze mascara’s zijn ontwikkeld in hoogstaande Europese laboratoria en getest door Make-up professionals.
De Big Splash… waterproof mascara raden wij af bij wimperextensions. Niet vanwege de mascara zelf, maar omdat waterpoof mascara speciale reinigingsproducten behoeft die niet goed zijn voor je wimperextensions.

Hebben jullie op dit moment acties lopen?

De actie pagina is in ontwikkeling.

Waar stuur ik mijn lege mascara’s naartoe?

Je kan jouw 6 lege mascara’s naar het onderstaande adres sturen:
FRIDAY Cosmetics BV, t.a.v. Consumentenservice
Hogehilweg 17
1101 CB
Amsterdam ZO.

Retourkosten zijn voor verzender zelf. De gekozen mascara wordt weer kosteloos naar jou toegestuurd.

Mijn Account

Hoe wijzig ik mijn gegevens?

Wanneer je op de website bent, ga je naar ‘inloggen’ rechts bovenin het scherm. Wanneer je hier inlogt, kom je in jouw persoonlijke account terecht.

Onder het kopje ‘accountgegevens’ kun jij o.a. je rekeninggegevens en wachtwoord wijzigen.

Bij het kopje ‘adresgegevens’ vind je alles om jouw adres aan te passen.

En onder ‘jouw mascara’ kun jij de leveringsfrequentie en type mascara / borstel wijzigen. Hier kun je tevens onze service pauzeren of weer hervatten.

Hoe moet ik inloggen op mijn FRIDAY account?

Als jij bij FRIDAY een bestelling hebt geplaats, dan heb je jouw e-mailadres en een wachtwoord opgegeven. Deze heb jij nodig om in te loggen op onze pagina.

Ga rechts bovenin naar het inlogicoontje of in de footer naar ‘Mijn Account’ en in dit scherm log je in met het e-mailadres en het wachtwoord dat je zelf hebt gekozen.

Waar pauzeer/stop ik mijn orders?

Als jij hebt ingelogd met jouw persoonlijke inloggegevens dan kom je in jouw account. Onder het kopje ‘Jouw mascara’ op wijzigen en hier kun je de service pauzeren. Op het moment dat jij de service pauzeert, dan stoppen wij met het verzenden van mascara’s en de automatische incasso.

Waar vind ik mijn vorige bestellingen?

Je logt in op de website en komt in jouw account. Ga naar ‘Bestellingen’ en hier vindt jij jouw bestel historie.
Klik onder acties op ‘Bekijk’ voor meer informatie over jouw specifieke order.