BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
Let’s keep in touch en vul je e-mail adres hieronder in…

wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

FAQ FRIDAY mascara vragen

Heb je vragen over FRIDAY of over de mascara’s zelf?
Vaak kun je het antwoord op je vraag ook vinden op onze website. In FAQ vind je de veelgestelde vragen.		

De FRIDAY mascara

Je hebt bij FRIDAY de keuze uit zes mascaraformules, o.a. extreem volume of meer krul, en acht borsteltjes die ook allemaal hun eigen effect hebben. Deze kun jij zelf met elkaar combineren. Aan de hand van het effect dat jij wilt bereiken kies jij jouw perfecte borsteltje en formule. Deze combi cre√ęer jij in twee super gemakkelijke stappen.

Tijdens het combineren zit je nergens aan vast. Elke formule heeft een borsteltje dat daarbij wordt aanbevolen om het effect van de formule te benadrukken, maar hier hoef jij je niet aan te houden. Mix en match erop los!

Bepalen welke mascara het best bij je past kan lastig zijn. Daarom helpen we je vast een beetje op weg met een compleet overzicht van onze 6 verschillende formules en 8 type borsteltjes. Klik hier om meer te lezen.

De FRIDAY mascara’s zijn ontwikkeld in hoogstaande Europese laboratoria en getest door make-up professionals.

Uit recent onderzoek is gebleken dat 85% van onze klanten zeer tevreden is over de prijs/kwaliteit verhouding.

Dierproeven zijn in Europa bij wet verboden, dus daar houden wij ons aan. Ook de ingredi√ęnten die voor onze mascara‚Äôs gebruikt worden zijn niet getest op dieren.

Ja, de FRIDAY mascara’s zijn ontwikkeld in hoogstaande Europese laboratoria en getest door make-up professionals. Alle mascara’s zijn geschikt voor gevoelige ogen én lenzendragers.

Bestellen

Met de mascara herhaalservice van FRIDAY hoef jij nooit meer de deur uit voor mascara. Je kiest eerst je favoriete formule én borsteltje, vervolgens kies je de leveringsfrequentie van de mascara, en wij zorgen ervoor dat deze dan in jouw brievenbus ligt.

Wij hebben de herhaalservice afgestemd op de gebruiker, zodat jij helemaal zelf de touwtjes in handen hebt. Jij bepaalt wanneer je bestelt en wanneer je de mascara wilt ontvangen, en daarom is de herhaalservice ook geen abonnement waar je aan vast zit. Onze service gaat per keer. FRIDAY wil het jou zo makkelijk mogelijk maken, en ervoor zorgen dat jij altijd verse mascara in huis hebt. Jouw behoefte staat voorop.

Ga naar ‚Äėmijn account‚Äô en geef onder het kopje ‚Äėjouw mascara‚Äô aan dat je de herhaalservice (tijdelijk) wilt pauzeren. Op dat moment zetten wij jouw account op non-actief. Totdat jij jouw account hervat, zal jij geen mascara van ons ontvangen en zal de automatische incasso stoppen.

Als jij de leveringsfrequentie te snel vindt, dan kun je hem (eventjes) pauzeren, en hem dan weer hervatten als jij weer aan een mascara toe bent! You are in control!

Nee, deze is er niet. Wij bieden namelijk geen abonnement aan, maar een herhaalservice. Jij bepaalt wanneer en hoe vaak jij jouw mascara wilt ontvangen. Als jij eerst een mascara wilt proberen, dan mag dat natuurlijk!

Absoluut! Probeer het liefst alle combinaties, zodat jij jouw perfecte mascara combinatie vindt! Je doet dit door in te loggen en naar ‚Äúmijn account‚ÄĚ te gaan en bij ‚Äėjouw mascara‚Äô op wijzigen te klikken. Op het volgende scherm kun je dan je nieuwe keuze maken en bevestigen.

Betalen

Bij FRIDAY kun je op dit moment alleen maar met IDEAL betalen.

Een persoonlijk door jou zelf samengestelde FRIDAY mascara kost¬†‚ā¨ 10,50 per verzending¬†(incl. verzendkosten).

Nee, bij FRIDAY weet je waar je aan toe bent. Jij betaalt alleen voor de mascara en dat is het. De verzendkosten vergoeden wij.  

Je logt je in en gaat naar ‚Äėmijn account‚Äô. Bij het kopje ‚Äėaccountgegevens‚Äô klik je op de button ‚Äėwijzigen‚Äô. Hier kun je jouw rekeningnummer aanpassen.

Mijn account

Wanneer je op de website bent, ga je naar ‚Äėinloggen‚Äô rechts bovenin het scherm. Wanneer je hier inlogt, kom je in jouw persoonlijke account terecht.

Onder het kopje ‚Äėaccountgegevens‚Äô kun jij o.a. je rekeninggegevens en wachtwoord wijzigen.
Bij het kopje ‚Äėadresgegevens‚Äô vind je alles om jouw adres aan te passen.
En onder ‚Äėjouw mascara‚Äô kun jij de leveringsfrequentie en type mascara / borstel wijzigen. Hier kun je tevens onze service pauzeren of weer hervatten.

Als jij bij FRIDAY een bestelling hebt geplaats, dan heb je jouw e-mailadres en een wachtwoord opgegeven. Deze heb jij nodig om in te loggen op onze pagina.
Ga rechts bovenin naar ‚Äėinloggen‚Äô en in dit scherm log je in met het e-mailadres en het wachtwoord dat je zelf hebt gekozen.

Als jij hebt ingelogd met jouw persoonlijke inloggegevens dan kom je in jouw account. Onder het kopje ‚ÄėJouw mascara‚Äô op wijzigen en hier kun je de service pauzeren. Op het moment dat jij de service pauzeert, dan stoppen wij met het verzenden van mascara‚Äôs en de automatische incasso.

Je logt in op de website en komt in jouw account. Scroll naar beneden en hier vind jij jouw bestel historie. Klik op ‚Äėbestel historie‚Äô en dan zie jij al jouw eerdere bestellingen die je bij FRIDAY geplaatst hebt.

Bezorgen

Op dit moment bezorgt FRIDAY alleen nog in Nederland.

De levertijd is ongeveer één week. Binnen deze week word jouw order verwerkt, mascara samengesteld, ingepakt en verstuurd.

Onze bestellingen voldoen aan de afmetingseisen van een standaard brievenbus (volgens PostNL38 x 26,5 x 3,2 cm). Dit maakt het een brievenbuspakketje, en hier hoef jij niet thuis voor te zijn.

Denk je dat jouw brievenbus afwijkt van de standaard afmeting? Laat het ons weten als jij bestelt, want dan kunnen wij hier rekening mee houden!

Mocht er ondanks onze zorgvuldige afwikkeling van je bestelling toch onverhoopt iets mis zijn – heb je bijvoorbeeld geen of de verkeerde mascara geleverd gekregen of is je levering beschadigd – neem dan contact met ons op!

Dat kan via service@fridaymascara.com of van ma ‚Äď vrij¬†8.00 tot 22.00 en in het weekend van¬†9.00 tot 18.00 via 085 782 2928.

Algemeen

Ja, alle borsteltjes zijn getest in alle mascara’s, dus alle combinaties zijn mogelijk. FRIDAY heeft 6 waanzinnige mascaraformules en 8 verschillende borsteltjes. De combinatie mogelijkheden zijn dus eindeloos. Zo is er altijd een mascara en wimper borstel die bij jou past!

In iedere houder zit 9ml aan mascara. Als je meer wilt weten over de ingredi√ęnten van de mascara, dan kun je er hier¬†meer over lezen.

Ja, onze mascara’s zijn ontwikkeld in hoogstaande Europese laboratoria en getest door Make-up professionals. De Big Splash… waterproof mascara voor wimperextensions raden we af.
Niet vanwege de mascara zelf, maar omdat waterpoof mascara speciale reinigingsproducten behoeft die niet goed zijn voor je wimperextensions.

Het retouradres voor je oude en lege FRIDAY mascara hebben we al voor je op de bijgeleverde retourenveloppe gezet (die je hiervoor kunt gebruiken). Maar hier nog even voor de zekerheid: FRIDAY Cosmetics BV, t.a.v. Consumentenservice, Hogehilweg 17, 1101 CB Amsterdam ZO

De actiepagina is op dit moment in ontwikkeling.