BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
Let’s keep in touch en vul je e-mail adres hieronder in…

wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

Eco-friendly

Recycling

FRIDAY vindt het heel belangrijk om samen met jou een bijdrage te leveren aan een gezond en schoon milieu. Maatschappelijk verantwoord ondernemen ondersteunen wij dan ook graag. Deze bedrijfsfilosofie komt op verschillende manieren tot uiting.

Zo is het luxe doosje waar je FRIDAY mascara in wordt geleverd bedoeld om hergebruikt te worden als make-up doosje. Handig voor in je handtas, reiskoffer of gewoon voor in de badkamer!

fridayrecycle

Daarnaast hebben we bij de ontwikkeling van onze producten en verpakkingen zoveel mogelijk materialen gebruikt die recyclebaar zijn. Zo zorgen we voor minder (plastic) afval. Ook jij kunt daar een bijdrage aan leveren door je oude, lege FRIDAY mascara naar ons terug te zenden. Jouw oude mascara wordt uit elkaar gehaald en milieuvriendelijk verwerkt, zodat er vervolgens weer andere producten van kunnen worden gemaakt.

Lege mascara terugsturen

Je oude, lege mascara terugzenden is niet alleen goed voor het milieu, je spaart zo ook nog eens voor een gratis mascara! Gebruik de enveloppe waarin jij je mascara ontvangt om je lege FRIDAY mascara’s in terug te zenden. Na het ontvangen van 6 oude FRIDAY mascara’s geven wij je 1 nieuwe mascara cadeau!

Stuur je lege mascara terug naar onderstaand adres:

FRIDAY Cosmetics BV
t.a.v. Consumentenservice
Hogehilweg 17
1101 CB  Amsterdam ZO