BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
Let’s keep in touch en vul je e-mail adres hieronder in…

wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

OVER FRIDAY

Make every day feel like FRIDAY! Dat is ons motto. Positief, vrolijk, open en sympathiek; zo maar een aantal woorden waar wij voor staan en die wij belangrijk vinden om over te brengen aan onze klanten.

De schappen liggen tegenwoordig vol met ladingen mascara’s, de één nog meer hightech dan de ander met prijzen waar je ‘U’ tegen zegt. Wij snappen dat je door de spreekwoordelijke bomen het bos niet meer ziet. Bij FRIDAY gaan we terug naar de basis en brengen we de personal touch weer terug. Het kopen van een nieuwe mascara moet – naast makkelijker – weer een bijzondere ervaring worden waar je gewoon blij van wordt.

Met de unieke mascara herhaal service bieden wij gemak, plezier en een heerlijk verwenmoment voor jezelf (of voor een ander!) waar je gewoon dat happy FRIDAY gevoel van krijgt. Altijd met een verrassende en eigenzinnige twist, want het leven is al zo serieus!

Hoe het werkt? Kies je favoriete mascara én borsteltje, bepaal vervolgens hoe vaak je hem wilt ontvangen en wij sturen jouw nieuwe mascara naar je op. Zo easy is het. Kortom: waanzinnige mascara’s van top kwaliteit voor een sympathieke prijs, gewoon bij je thuis door de brievenbus. Nooit meer speuren naar een goede mascara of hiervoor naar de winkel moeten. Gewoon omdat het kan. Dat is FRIDAY!