BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
Let’s keep in touch en vul je e-mail adres hieronder in…

wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

Welke mascara past bij mij?

     BEAUTY TRENDS

Welke mascara past bij mij? We horen deze vraag vaak. Daarom helpen we je vast een beetje op weg met een compleet overzicht van onze 6 verschillende formules en 8 type borsteltjes. Je kunt je mascara helemaal zelf samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Welke mascara past bij mij? Kies eerst je formule.

Oops !!

Volume mascara: natuurlijke definitie met niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume.

I want more…

Extreme volume mascara: mega volume voor dikke en intens zwarte wimpers.

You’re on…

Curling mascara: eindeloos gekrulde wimpers en natuurlijke definitie. Perfect voor rechte wimpers.

Love me now !!

Length & define mascara: lengte, volume en lift voor grandioos mooie blikvangers.

Bring it on…

All-in-one mascara: een beetje van alles voor als niet kan kiezen. De echte multitasker!

Big Splash…

Waterproof mascara: natuurlijk volume, krul en definitie met een super long lasting finish.

Welke mascara borstel is jouw favoriet? 

friday-mascara-borstels

NO.1

De bullet-vormige borstel met heel veel fijne haartjes zorgt ervoor dat er veel mascara opgenomen kan worden en op iedere wimper afgeeft. Zet het borsteltje tegen de wimperrand en werk met zigzaggende bewegingen naar boven.

NO.2

De spitse vorm en de flexibele haartjes van de borstel zorgen dat de mascara gelijkmatig aan te brengen is en zorgen voor perfecte scheiding van de wimpers, ook in de hoekjes. Haal de borstel in Ă©Ă©n beweging van de wimperaanzet naar de puntjes.

NO.3

Dit speciale, gebogen borsteltje definieert je wimpers en geeft een onweerstaanbare lift met een natuur­lijk resultaat. Het neemt zowel de binnenste als de buitenste wimpers mee en met het puntje van het borsteltje kun je extra accenten aanbrengen.

NO.4

Het rubberen borsteltje werkt tweeledig: zet de bolle kant eerst tegen de wimpers voor volume en vervolgens geeft de platte kant lengte en definitie aan je wimpers. Werk om en om over de wimpers om prachtige, volumineuze lengte te creëren.

NO.5

Deze innovatieve borstel met drie bolletjes separeert wimpers extra mooi, zorgt voor volume en lengte, van de aanzet tot de puntjes. Met de bolle punt bereik je ook perfect de hoekjes en kleinste wimperhaartjes. Ideaal voor het definiëren van de onderste wimpers.

NO.6

Het fijne borsteltje bestaat uit een combinatie van zachte golvende haartjes om volume te geven en stuggere haartjes die zorgen voor perfecte shaping van je wimpers. Het aantal aangebrachte laagjes bepaalt een natuurlijke of intense killer look.

NO.7

De gelijkmatig gevormde, rubberen borstelharen zorgen dat er extra veel mascara op de wimpers wordt overgegeven zonder dat je wimpers aan elkaar plakken. Zo krijg je een extra natuurlijk resultaat. Met slechts 1 beweging creëer je zichtbaar langere en vollere wimpers.

NO.8

Deze borstel heeft korte rubberen haartjes met een holling in het midden waardoor de wimpers in een natuurlijke krul gevormd worden en perfect gescheiden blijven. Hoe meer laagjes je met dit borsteltje aanbrengt, hoe intenser je look.

5 Antwoorden op “Welke mascara past bij mij?”

  • Maurits

   Beste Gandert,

   Dank voor je bericht en interesse in FRIDAY mascara. Een abonnement afsluiten is heel eenvoudig. Op de website (www.fridaymascara.com) kun je na je selectie van mascara en/of borsteltje aangeven hoe vaak je hem wilt ontvangen. Je kunt hierbij kiezen uit per maand, per 2 maanden of per 3 maanden.

   Ik hoop je hiermee geholpen te hebben en we zien je graag terug op de website.

   Mocht je nog andere vragen hebben, horen we dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Team Friday

  • Maurits

   Beste Marga,

   Dank voor je vraag en interesse in FRIDAY mascara. Op dit moment hebben we 3 bezorg frequenties. Wat je kunt doen is je bestelling plaatsen en vervolgens je account pauzeren. Wanneer jij dan toe bent aan je nieuwe mascara, activeer je het weer en krijg je je volgende bezorging. Je kunt dit met 1 klik regelen bij je account gegevens nadat je die dan hebt aangemaakt.
   Wat zou voor jou de ideale frequentie zijn? Als we hier meer vraag naar krijgen kunnen we dat toevoegen!

   Mochten we je nog verder kunnen helpen, dan horen we dat graag.

   Met vriendelijke groet,

   Team FRIDAY

 1. Lènemiek

  Goed product en idee! Ik gebruik zelf helaas enkel bruine mascara en ik zie bij het bestellen geen keuze staan voor het aanschaffen van deze kleur. Klopt het dat alle mascara’s die jullie aanbieden zwart zijn?