FRIDAY mascara borstels

[vc_row css=”.vc_custom_1474975778616{padding-top: 35px !important;}”][vc_column][vc_column_text]

FRIDAY mascara borstels

Kies jouw favoriete borsteltje bij één van onze geweldige mascara’s en ‘Create Your Own’! FRIDAY mascara biedt als enige merk ter wereld de mogelijkheid om bij jouw favoriete FRIDAY mascara formule ook het borsteltje te kiezen waar jij blij van wordt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]extreme-volume-mascara-borstelNO.1
De bullet-vormige borstel met heel veel fijne haartjes zorgt ervoor dat er veel mascara opgenomen kan worden en op iedere wimper afgeeft. Zet het borsteltje tegen de wimperrand en werk met zigzaggende bewegingen naar boven.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

NO.2volume-mascara-borstel
De spitse vorm en de flexibele haartjes van de borstel zorgen dat de mascara gelijkmatig aan te brengen is en zorgen voor perfecte scheiding van de wimpers, ook in de hoekjes. Haal de borstel in één beweging van de wimperaanzet naar de puntjes.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]curling-mascara-borstelNO.3
Dit speciale, gebogen borsteltje definieert je wimpers en geeft een onweerstaanbare lift met een natuur­lijk resultaat. Het neemt zowel de binnenste als de buitenste wimpers mee en met het puntje van het borsteltje kun je extra accenten aanbrengen.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

NO.4define-length-mascara-borstel
Het rubberen borsteltje werkt tweeledig: zet de bolle kant eerst tegen de wimpers voor volume en vervolgens geeft de platte kant lengte en definitie aan je wimpers. Werk om en om over de wimpers om prachtige, volumineuze lengte te creëren.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

all-in-one-mascara-borstelNO.5
Deze innovatieve borstel met drie bolletjes separeert wimpers extra mooi, zorgt voor volume en lengte, van de aanzet tot de puntjes. Met de bolle punt bereik je ook perfect de hoekjes en kleinste wimperhaartjes. Ideaal voor het definiëren van de onderste wimpers.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

NO.6 waterproof-mascara-borstel
Het fijne borsteltje bestaat uit een combinatie van zachte golvende haartjes om volume te geven en stuggere haartjes die zorgen voor perfecte shaping van je wimpers. Het aantal aangebrachte laagjes bepaalt een natuurlijke of intense killer look.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

NO.7
De gelijkmatig gevormde, rubberen borstelharen zorgen dat er extra veel mascara op de wimpers wordt overgegeven zonder dat je wimpers aan elkaar plakken. Zo krijg je een extra natuurlijk resultaat. Met slechts 1 beweging creëer je zichtbaar langere en vollere wimpers.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

NO.8OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze borstel heeft korte rubberen haartjes met een holling in het midden waardoor de wimpers in een natuurlijke krul gevormd worden en perfect gescheiden blijven. Hoe meer laagjes je met dit borsteltje aanbrengt, hoe intenser je look.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]JTNDZGl2JTIwc3R5bGUlM0QlMjJ0ZXh0LWFsaWduJTNBJTIwY2VudGVyJTIyJTNFJTNDYSUyMGhyZWYlM0QlMjIlMkZrb3BlbiUyMiUyMGNsYXNzJTNEJTIybmV3LWZyaWRheS1idXR0b24lMjIlM0ViZXN0ZWwlMjBqZSUyMG1hc2NhcmElM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGZGl2JTNF[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]