BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
Let’s keep in touch en vul je e-mail adres hieronder in


wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

FRIDAY mascara borstels

Kies jouw favoriete borsteltje bij Ă©Ă©n van onze geweldige mascara’s en ‘Create Your Own’! FRIDAY mascara biedt als enige merk ter wereld de mogelijkheid om bij jouw favoriete FRIDAY mascara formule ook het borsteltje te kiezen waar jij blij van wordt.

extreme-volume-mascara-borstelNO.1
De bullet-vormige borstel met heel veel fijne haartjes zorgt ervoor dat er veel mascara opgenomen kan worden en op iedere wimper afgeeft. Zet het borsteltje tegen de wimperrand en werk met zigzaggende bewegingen naar boven.

NO.2volume-mascara-borstel
De spitse vorm en de flexibele haartjes van de borstel zorgen dat de mascara gelijkmatig aan te brengen is en zorgen voor perfecte scheiding van de wimpers, ook in de hoekjes. Haal de borstel in Ă©Ă©n beweging van de wimperaanzet naar de puntjes.

curling-mascara-borstelNO.3
Dit speciale, gebogen borsteltje definieert je wimpers en geeft een onweerstaanbare lift met een natuur­lijk resultaat. Het neemt zowel de binnenste als de buitenste wimpers mee en met het puntje van het borsteltje kun je extra accenten aanbrengen.

NO.4define-length-mascara-borstel
Het rubberen borsteltje werkt tweeledig: zet de bolle kant eerst tegen de wimpers voor volume en vervolgens geeft de platte kant lengte en definitie aan je wimpers. Werk om en om over de wimpers om prachtige, volumineuze lengte te creëren.

all-in-one-mascara-borstelNO.5
Deze innovatieve borstel met drie bolletjes separeert wimpers extra mooi, zorgt voor volume en lengte, van de aanzet tot de puntjes. Met de bolle punt bereik je ook perfect de hoekjes en kleinste wimperhaartjes. Ideaal voor het definiëren van de onderste wimpers.

NO.6 waterproof-mascara-borstel
Het fijne borsteltje bestaat uit een combinatie van zachte golvende haartjes om volume te geven en stuggere haartjes die zorgen voor perfecte shaping van je wimpers. Het aantal aangebrachte laagjes bepaalt een natuurlijke of intense killer look.

NO.7
De gelijkmatig gevormde, rubberen borstelharen zorgen dat er extra veel mascara op de wimpers wordt overgegeven zonder dat je wimpers aan elkaar plakken. Zo krijg je een extra natuurlijk resultaat. Met slechts 1 beweging creëer je zichtbaar langere en vollere wimpers.

NO.8OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Deze borstel heeft korte rubberen haartjes met een holling in het midden waardoor de wimpers in een natuurlijke krul gevormd worden en perfect gescheiden blijven. Hoe meer laagjes je met dit borsteltje aanbrengt, hoe intenser je look.