Make-up trends voor de feestdagen! | FRIDAY mascara

BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
Let’s keep in touch en vul je e-mail adres hieronder in…

wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

Make-up trends voor de feestdagen

     MASCARA TIPS

make-up trends

Christmas is coming! En dan natuurlijk ook oudejaarsavond! De hoogste tijd om de trends alvast op een rijtje te zetten. Glans, goud en glitter zijn ideaal om jouw make-up een feestelijk tintje te geven. Scroll down en bekijk onze favoriete looks. Voor welke make-up trends ga jij?

# MAKE-UP TREND: KLASSIEK

Eerste Kerstdag met de familie? Kies dan voor de klassieke look: mooi, maar niet te opvallend. Breng highlighter aan op de jukbeenderen, de neus en boven de lip. Blend dit met je vingers, beauty blender of kwast. Om de look af te maken kun je kiezen voor oogschaduw en een mooie nude kleur lippenstift. Liever opvallender? Kies dan voor een knalrode lippenstift.

# DE PARTY LOOK VOOR X-MAS

Tweede Kerstdag met je friends? Dan zijn de make-up trends allemaal wat opvallender. Kies voor smokey eyes met nude kleuren. Breng goud aan in de binnenste ooghoeken en voeg glitters toe voor die feestelijke touch. So shiney! Wil je precies te weten hoe je deze look creëert klik dan hier!

# SHINEN TIJDENS NEW YEARS EVE

Opvallen tijdens Oud & Nieuw? Leg dan de focus op de lippen en kies voor een donkere kleur. Begin aan het randje van de lippen en vul de lippen daarna verder in. Voor een strak resultaat breng je de lippenstift aan met een kwastje. Geef de ogen een feestelijke touch door te kiezen voor een nude palette.

Vond je deze make-up trends leuk om te lezen? Misschien vind je het dan ook leuk om de runway winter trends te lezen:

Lees de runway winter trends van dit seizoen hier!