KRAS & WIN

ATTENTIE! DE KRASKAARTEN ZIJN OP!

Vanaf nu zullen er geen kraskaarten meer aan bestellingen toegevoegd worden. Iedereen die wel een kraskaart ontvangen heeft kan op deze pagina terecht voor de voorwaarden van de actie.

 

MAAK KANS OP EEN CITYTRIP

Brrr, het wordt weer kouder buiten en ons humeur staat wat minder zonnig. Tijd voor een winactie, want dat tovert bij iedereen een lach op het gezicht.. Lang leve perfecte timing, want je maakt hier én nu kans op een onvergetelijke citytrip voor twee personen. Lekker door de modieuze straten struinen van Milaan.

ONZE OORSPRONG

We sturen je niet zonder reden naar het prachtige Milaan. Deze stad heeft namelijk een speciaal plekje in ons hartje, omdat onze mascara’s hier geproduceerd worden. En daarnaast is er natuurlijk ontzettend veel cultuur te snuiven en is het de modestad van Italië! Shoppen, lekkere koffie en prachtige gebouwen is Milaan niet onbekend.

DE ACTIE

Vanwege onze verjaardag voegen wij bij alle aankopen of renewals in de periode 14 okt t/m 17 nov een kraskaart toe waarmee je kans maakt op deze pracht trip naar Milaan voor twee personen t.w.v. €449 euro. De hoofdprijs gaat er gegarandeerd uit!
De kraskaarten zullen bijgevoegd worden zolang de voorraad strekt. 

GEWONNEN?

Ben jij een van de gelukkige winnaars?! Gefeliciteerd, jij hebt de hoofdprijs of een van de andere prijzen te pakken. Op de prijshoudende kraskaarten staat een unieke code vermeld. Mail de code die op de kraskaart staat naar support@fridaymascara.com.

Voor alle informatie over deze actie lees hier de actievoorwaarden.