BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
LetÔÇÖs keep in touch en vul je e-mail adres hieronder inÔÇŽ

wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

How-to: make-up kwasten schoonmaken

     BEAUTY TRENDS

Ontzettend belangrijk: het reinigen van je kwasten! Je wilt natuurlijk niet dat opgedroogde make-up resten en bacterie╠łn op je net gereinigde huid komen. Jouw kwasten schoonmaken is nog nooit zo eenvoudig geweest met de volgende tips.

# HELE VIEZE KWASTEN SCHOONMAKEN

Zie je door de make-upresten de kwast niet meer? Geen paniek. Ook deze kwast wordt weer zoals nieuw. Verwijder zoveel mogelijk aangekoekte make-upresten met een papiertje. Dip de kwast vervolgens in een schaaltje olijfolie en maak met ronde bewegingen de kwast schoon. Veeg de kwasten daarna droog met een papiertje.

# NATMAKEN VAN DE KWASTEN

Vervolgens maak je de kwast nat. Let er op dat je alleen de haartjes natmaakt, anders gaat het ijzer roesten. Dat wil je niet. Leg de kwasten vervolgens op een schone handdoek.

# SOP SOP SOP

Vervolgens herhaal je de eerste stap met shampoo. Tip: shampoo droogt uit en zorgt ervoor dat de haren stug worden. Om dat te voorkomen, meng je de shampoo met een beetje olijfolie.

# IN VORM

Om de natuurlijke vorm van de kwast te behouden knijp je de uiteindes van de haren bij elkaar. Zo voorkom je dat de haren wijd uit gaan staan.

# DROGEN

Leg de kwasten te drogen in een schone handdoek. Het drogen van de kwasten duurt gemiddeld 4 uur. Zet nooit natte kwasten terug in de beker. Het vocht zakt dan namelijk naar beneden. Het ijzer gaat roesten en de haren laten los. Zorg er dus voor dat jouw kwasten met de steel omhoog en de haren omlaag liggen. Zo kan het water er gemakkelijk uit lopen.

Weten wat de runway trends zijn van de hersft / winter 2017? Lees hier meer!