BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
Let’s keep in touch en vul je e-mail adres hieronder in…

wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

Hoe gebruik je de beauty blender?

     MASCARA TIPS

beautyblender

De beauty blender biedt dé oplossing voor het eenvoudig en egaal aanbrengen van foundation. Kan jij nauwelijks afstand doen van je trouwe foundation kwast? Lees dan snel verder. Wedden dat je binnen no time overstapt op de beauty blender…

1. Maak hem nat
Zorg dat je de beauty blender nat maakt in lauwwarm water. De spons zet uit en verdubbelt in oppervlakte. Dankzij de vochtige spons neemt jouw de foundation nu beter op.

2. Knijp het water uit je spons
Dep deze vervolgens droog met een handdoek. Let er wel op dat de handdoek schoon is! Een toiletpapiertje kan natuurlijk ook.

3. Pomp wat foundation op je handpalm
Vervolgens dep je de blender in de foundation. De grote delen op het gezicht breng je aan met de bolle kant van de beauty blender. Voor delen zoals de ooghoeken en en bij de neus gebruik je de puntige kant.

4.  Vergeet niet te reinigen!
We begrijpen dat je geen zin hebt om na elke make-up beurt je sponsje te reinigen, maar probeer dit toch zo vaak mogelijk te doen. De bacteriën hopen zich anders op en dat smeer je dan op jouw huid. Reinig de blender bij voorkeur één keer per week.
Maar, hoe doe je dat?

  • Maak de beauty blender nat met warm water en knijp de spons een aantal keren uit.
  • Leg hier een paar druppels babyshampoo op en knijp enkele keren in de blender. Daardoor neemt de spons de shampoo goed op. Wrijf vervolgens met je vingers de shampoo uit de spons om het oppervlakte schoon te maken.
  • Houdt de spons weer onder de warme kraan en knijp de babyshampoo eruit. Herhaal de bovenstaande stappen 2 Ă  3 keer. En je zal zien dat de beauty blender weer als nieuw is!

Wil je meer tips over het schoonmaken van je beauty items? Lees het hier!