BLIJF OP DE HOOGTE

ONTVANG HET LAATSTE NIEUWS IN JE INBOX!

We houden je graag op de hoogte van onze producten, nieuwtjes, make-up trends, aanbiedingen, leuke beauty weetjes en onmisbare mascara tips. Het maakt de FRIDAY experience helemaal compleet!
Letā€™s keep in touch en vul je e-mail adres hieronder inā€¦

wij zullen ervoor zorgen dat je e-mailadres veilig blijft.

Hoe creƫer je mooie, gekrulde wimpers?

     BEAUTY TRENDS

wimpers

Ben jij gezegend met mooie, volle wimpers? Lucky you! Helaas zijn de meesten van ons dat niet en hebben wij net dat beetje extra nodig. Maar hoe breng je jouw wimpers goed in model? Dat doe je met behulp van een fƶhn, een wimperkruller en natuurlijk mascara. Lees je mee?

1. Krul je wimpers met behulp van de wimperkruller

Maak je wimperkruller voor gebruik warm met behulp van de fƶhn. Let erop dat deze voldoende is afgekoeld, omdat de huid rondom de ogen extreem gevoelig is. Knijp eerst stevig bij de wimperaanzet en houd dit circa 10 seconden vast. Daarna knijp je snel en met kleine tussenstapjes van de aanzet van de wimpers tot het einde.Ā Herhaal deze stap drie keer. Vervolgens ā€˜wrijfā€™ je nog 2 Ć  3 keer langs je wimpers met de wimperkruller. Let er op dat je deze losjes vasthoudt. Anders verlies je een paar wimpers. En dat wil je natuurlijk niet!

2. Curling mascara voor lange gekrulde wimpers

Ga voor een curling mascara, deze bevat namelijk een andere formule dan ā€˜gewone’ mascaraā€™s. De curling mascara wordt harder als hij opdroogt, door gebruik van een andere wassoort. Hierdoor blijven je wimpers de hele dag mooi in model!

3. Breng de mascara aan

Doe dit zo snel mogelijk, anders zakt de krul uit je wimpers en moet je weer opnieuw beginnenā€¦ Allereerst breng je de mascara aan bij de wimperaanzet, doe dit met zigzaggende bewegingen. Met de punt van het borsteltje pak je de babyhaartjes mee. Vervolgens breng je de mascara helemaal van beneden naar bovenĀ aan. En tadaaa! Mooie lange gekrulde wimpers!

Ben jij gezegend met volle wimpers? Of kunnen jouw wimpers wel wat extra krul gebruiken?

Gebruik jij de beauty blender al? Lees hier hoe je de beauty blender het beste kunt gebruiken!

Ā 

Ā