Welke mascara past bij mij?

BEAUTY TRENDS - 26 augustus 2017

Welke mascara past bij mij? We horen deze vraag vaak. Daarom helpen we je vast een beetje op weg met een compleet overzicht van onze 6 verschillende formules en 8 type borsteltjes. Je kunt je mascara helemaal zelf samenstellen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Welke mascara past bij mij? Kies eerst je formule.

Oops !!

Volume mascara: natuurlijke definitie met niet te veel drama, gewoon precies genoeg volume.

I want more…

Extreme volume mascara: mega volume voor dikke en intens zwarte wimpers.

You’re on…

Curling mascara: eindeloos gekrulde wimpers en natuurlijke definitie. Perfect voor rechte wimpers.

Love me now !!

Length & define mascara: lengte, volume en lift voor grandioos mooie blikvangers.

Bring it on…

All-in-one mascara: een beetje van alles voor als niet kan kiezen. De echte multitasker!

Big Splash…

Waterproof mascara: natuurlijk volume, krul en definitie met een super long lasting finish.

Welke mascara borstel is jouw favoriet? 

NO.1

De bullet-vormige borstel met heel veel fijne haartjes zorgt ervoor dat er veel mascara opgenomen kan worden en op iedere wimper afgeeft. Zet het borsteltje tegen de wimperrand en werk met zigzaggende bewegingen naar boven. Perfect voor een intense en dramatische look.

NO.2

De spitse vorm en de flexibele haartjes van de borstel zorgen dat de mascara gelijkmatig aan te brengen is en zorgen voor perfecte scheiding van de wimpers, ook in de hoekjes. Haal de borstel in één beweging van de wimper aanzet naar de puntjes. Geef behoorlijk veel volume, maar blijft binnen de lijntjes.

NO.3

Dit speciale, gebogen borsteltje definieert je wimpers en geeft een onweerstaanbare krul met een natuurlijk resultaat. Het neemt zowel de binnenste als de buitenste wimpers mee en met het puntje van het borsteltje kun je extra accenten aanbrengen.

NO.4

Het rubberen borsteltje werkt tweeledig: zet de bolle kant eerst tegen de wimpers voor volume en vervolgens geeft de platte kant lengte en definitie aan je wimpers. Werk om en om over de wimpers om prachtige, volumineuze lengte te creëren. De platte, korte kant is ook ideaal voor je onderste wimpers.

NO.5

Deze innovatieve borstel met drie bolletjes separeert wimpers extra mooi, zorgt voor volume en lengte, van de aanzet tot de puntjes. Met de bolle punt bereik je ook perfect de hoekjes en kleinste wimperhaartjes. Ideaal voor het definiëren van de onderste wimpers.

NO.6

Het fijne borsteltje bestaat uit een combinatie van zachte golvende haartjes om volume te geven en stuggere haartjes die zorgen voor perfecte shaping van je wimpers. Met deze borstel ga je heel snel richting intense killer wimpers!

NO.7

De gelijkmatig gevormde, rubberen borstelharen zorgen dat er extra veel mascara op de wimpers wordt overgegeven zonder dat je wimpers aan elkaar plakken. Zo krijg je een ontzettend natuurlijk resultaat zonder klonters. Met slechts 1 beweging creëer je zichtbaar langere en natuurlijk vollere wimpers.

NO.8

Deze borstel heeft korte rubberen haartjes met een holling in het midden waardoor de wimpers in een natuurlijke krul gevormd worden en perfect gescheiden blijven. Hoe meer laagjes je met dit borsteltje aanbrengt, hoe intenser je look.