Gewaagde beauty trend: de glitterbillen

BEAUTY TRENDS - september 11, 2018

Net wanneer je denkt dat het niet gekker kan, komt de volgende beauty trend om de hoek kijken; de glitterbillen! Ja, je hoort het goed. Een achterwerk versierd met pailletten, glitters en diamanten. Hoe meer, hoe beter! Deze gewaagde beauty trend is lang niet voor iedereen weggelegd. En zwemmen, fietsen of naar de wc gaan zit er dan even niet in… Durf jij het aan?

Back in the days

Dat pailletten, diamanten en glitters niet nieuw zijn, wisten we waarschijnlijk al. Maar wist je ook dat de eerste paillet zo’n 2500 jaar voor Christus werd gespot? Deze werden gemaakt van kleine stukjes metaal. Tegenwoordig worden deze van plastic gemaakt. Overigens een stuk goedkoper en comfortabeler op de huid.

Beauty trend voor het festivalseizoen

Ga je binnenkort naar een festival? Met de boho-look komen we helaas niet meer weg. Dus je zal meer uit de kast moeten halen dan franjes en gehaakte topjes. Gelukkig kunnen we met deze beauty trend alle kanten op. Benieuwd hoe je de glitterbillen creëert? Heel simpel. Neem een bus hairspray en een grote hoeveelheid glitter. Spuit de hairspray op de billen en benen en plaats vervolgens de glitter erop. Mag het nog een tikkeltje gekker? Plak dan pailletten en diamanten erop voor een extra shiny look. En dan gelden er 4 regels: niet meer plassen, zweten, zitten en fietsen. Succes!

Durf jij deze ontzettend gedurfde beauty trend aan?

 

Wil je zelf je mascara samenstellen? Dat kan hier!

samenstellen